Notícies

L'Engresca't 2015 obre inscripcions!

8 de desembre de 2014 19:06

AC Telecogresca

Un any més torna l´Engresca’t, el concurs de grups i DJ emergents que organitzem des de l’Associació Cultural Telecogresca!

Avui dia 8 de desembre obrim el període d'inscripcions del concurs, amb l’objectiu de brindar la possibilitat a tots els grups i DJ amateurs de caire nacional, indiferentment de l’estil de música, de tocar a la Telecogresca 2015, així com de fer-se amb molts més premis. Enguany però hi ha una modificació en la vessant de DJ, que passa a ser específica per a DJ productors.

El concurs manté la pàgina web que vam estrenar la darrera edició: www.engrescat.org. En aquesta hi podreu trobar un complert fil de notícies on parlarem del concurs i de tot el que el rodeja. Esperem apropar-vos a la música emergent de la forma més humil i sincera possible.

Així doncs, si teniu un grup o sou DJ amb un mínim d’una producció pròpia, no deixeu passar aquesta gran oportunitat de participar en un concurs com aquest. Els finalistes tocaran a la Gala Final que es celebrarà el mes de febrer, on un jurat format per professionals de la música i l´espectacle escolliran el guanyador. A més, rebran una gravació de la seva actuació a la final. Pels guanyadors, el premi a part de formar part del cartell de la Telecogresca 2015, la millor festa universitària del país, també comptarà amb la gravació d’un EP amb l’estudi Casafont i la masterització de la seva gravació per Hit Makers Mastering. En el format de DJ serà un curs valorat en 600€ a l’escola EUMES. Tots aquests premis són els bàsics, però al llarg del concurs molt probablement es vagin ampliant.

Per més informació podeu consultar tots els detalls a la pàgina web del concurs: www.engrescat.org . Feu ús del compte de Twitter @engrescat_tgk per seguir les notícies del concurs dia a dia!

 

 

Segueix llegint

Comiat Telecofarra 2014

18 d’octubre de 2014 16:50

AC Telecogresca

El divendres 17 d’Octubre ha passat i amb ell una nova edició de la Telecofarra, en aquesta ocasió ens hi han acompanyat els nostres companys de Biologia Humana i Medicina de la UPF.

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que l’han fet possible treballant dur durant les darreres setmanes, així com a tots els assistents que ens hi han acompanyat amb la seva presència. I esperem que els matxaques de la Telecogresca 2014 hagueu gaudit la vostra recompensa per tota la feina feta el passat 5 d’abril.

Ens despedim confesant-vos que aquesta nit ha servit per veure recompensada tota la feina que fem, així com per agafar forces a l’hora d’encarar la preparació de la propera Telecogresca.

 

ESCA, ESCA, ESCA TELECOGRESCA!

Segueix llegint

BioMedi Telecofarra 2014

8 d’octubre de 2014 16:29

AC Telecogresca

Després de setmanes de preparació, les entrades de la BioMedi Telecofarra 2014 ja estan disponibles. Cada dia fins el divendres 17 d’octubre n’estarem venent al Campus Nord de la UPC, de 10h a 18h a la plaça del Mig de Telecos. Els nostres companys de Biologia Humana i Medicina també en vendran al Campus del Mar de la UPF.

Per aquesta edició el preu de les entrades físiques és de 17€. Tot i així, si els punts de venda et queden lluny, pots comprar-les a la nostra web: https://entrades.telecogresca.com/compra

Per qualsevol dubte pots enviar un e-mail a info@telecogresca.com!

                                                             

Segueix llegint

Actuacions Gala Final Engresca't 2014

7 de setembre de 2014 16:57

AC Telecogresca

Us vau perdre l'actuació d'algun grup a la final de l'Engresca't? Teniu ganes de tornar-les a veure? Si és així esteu de sort, AVED Producciones ens porta els vídeos de les actuacions dels grups a la gala final! Disfruteu-los!!

Segueix llegint

Un nou èxit

17 d’abril de 2014 10:18

AC Telecogresca

Com ja és costum, el festival universitari més important del país, la Telecogresca, ha tornat a ser un èxit tal i com s'esperava després d'haver-se exhaurit les entrades. El Parc del Fòrum es va omplir el dissabte 5 d'abril per gaudir durant tota la nit i el moment àlgid es va produir quan Ska-P va pujar a l'escenari. El grup madrileny feia cinc anys que no visitava Catalunya i va fer saltar i cridar tota la multitud que omplia el Parc dels Auditors.

La tarda la van encetar els guanyadors de l'edició d'enguany de l'Engresca't: Raska i DJ Dulo. Per l'escenari principal van passar-hi, després, Buhos, els esmentats Ska-P, Els Catarres i Oques Grasses, que van tancar la nit. Mentrestant, a l'escenari alternatiu no hi va parar la festa en cap moment. Joan Reyes, Henry Méndez, Nasty Mondays i Nasty Bass no van decebre i la seva música va aplegar a milers de persones durant tota la nit.

Des de l'organització es vol agrair l'esforç de tothom per a fer possible una nova edició del festival. Començant pels membres de l'associació, passant pels matxaques que hi van posar el seu valuosíssim granet de sorra i les empreses col·laboradores i patrocinadores, i acabant per tots els assistents que van omplir el Parc del Fòrum. A partir d'ara, tots els esforços estaran centrats en preparar, per a l'any que ve, un festival igual o millor que el d'aquest any!

Segueix llegint